Українська співачка Світлана Тарабарова, яка практично до останнього приховувала свою вагітність, на днях стала мамою. У неї зявився первісток і вже щасливу матусю з малюком виписали з пологового.

Про це повідомляє ТСН.

Хлопчик зявився на світ у неділю, 9 вересня.

Світлана Тарабарова

Про це на сторінці в Instagram повідомила телеведуча та подруга артистки Соломія Вітвіцька.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Привітати та зустріти з пологового будинку зіркову матусю приїхали Вітвіцька з чоловіком, а також співачка Наталка Карпа.

Зустріч мами з малюком

Також шанувальникам розсекретили, як Світана назвала сина.

"Зустрічали Івана Олексійовича з щасливими батьками з полового! Зворушливі моменти, заплакана новоспечена матуся Світлана Тарабарова і бабуся. Щасливі усі ми! Хай буде ваш синочок здоровеньким і дає поспати. Любимо", - прокоментувала фото в соцмережі Соломія.

Тим часом, сама співачка вже показала перше фото з крихітним синочком.

Повірити й досі не можу - ми це зробили !!! - написала Тарабарова

Дивіться: Світлана Тарабарова - Маніфест

Нагадаємо, не встигли шанувальники звикнутися з радісною новиною, як Світлана Тарабарова піднесла ще один сюрприз, цього разу творчий: у мережі з'явилася нова україномовна пісня "Добре серце".

Як повідомляв Знай.ua, українська телеведуча показала українцям танок з новонародженою донечкою. Лілія не ховає дитину від публіки, і зараз охоче публікує фото з дочкою. Правда, на них поки що не видно обличчя малюка.

Також Знай.ua писав, що днями колишня ведуча шоу "Орел і Решка", співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно підтвердила вагітність, показала свої заняття йогою. Співачка вирішила зняти весь процес занять на відео і опублікувала його в особистому мікроблозі.