Страшний діагноз поставили колишньому гравцеві команди КВН "Город Пятигорск" Тимуру Гайдукову. У чоловіка виявили гостру форму раку — гострий лімфобластний лейкоз. Про це він повідомив на своїй сторінці в "Інстаграмі", звернувшись з проханням про допомогу.

Тимур Гайдуков заявив, що готовий боротися з хворобою, і попросив допомоги у своїх шанувальників і небайдужих людей.

ЗМІ дізналися про діагноз учасника КВК завдяки його знаменитій колезі по команді Ользі Картунковій. Вона також поділилася записом Гайдукова і попросила допомогти.

"Син! Чоловік! Тато! Друг! Член нашої команди! Дуже просимо допомоги... Біда прийшла так швидко, що ніхто не може повірити, але лікарі сказали, що біди можна уникнути", - повідомила Картункова.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гайдуків, який після відходу з КВК почав вести весілля, вибачився за те, що не може своєчасно відповідати на дзвінки, оскільки йому часто доводиться лежати під крапельницями, здавати аналізи і спілкуватися з лікарями.

35-річний артист розповів, що його вже готові прийняти в Москві для подальших термінових дообстежень та лікуванню.

Як пише у себе на сторінці в соцмережі сам КВКшник, він знаходиться в крайовому онкологічному диспансері Ставрополя. Поки зберігається високий ризик внутрішньої кровотечі.

"Зараз зберігається ризик внутрішньої кровотечі через дуже низькы тромбоцити. Буде або авіатранспортировка або на реанімобілі з бригадою лікарів або інший безпечний для здоров'я спосіб. Це буде відомо в найближчі дні. Далі дообстеження і лікування в Москві", — написав Тимур.

Нагадаємо, дивна загибель 33-річного гравця КВК, члена команди "Піраміда" Аслана Алборова з Північної Осетії обростає новими подробицями.

Як повідомляв портал "Знай.uа", відомого російського ведучого, який левову частину свого життя присвятив КВН Олександра Маслякова звільнили з посади директора підприємства "Планета КВН".

Також "Знай.uа" писав, щороку в Україні з'являється 100 тисяч онкохворих. За статистикою, більше мільйона людей вже зараз страждають від раку і, на жаль, він займає третю позицію в списку причин смертності.