Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим яскравим знімком в Instagram. Так, знаменитість показала новий тренд: акуратні золоті букви-накладки на зуби. У такому образі Кім прорекламувала новинки власного бренду косметики.

За 15 годин кадр зібрав понад 1,5 млн. лайків, проте фанати розділилися на два табори. Одні захоплювалися красою Кардашьян, називаючи її "гарячою штучкою" і очікуючи поповнення в косметичці. Інші ж відзначили, що ці "реперські" зуби давно вийшли з моди, а Кім - справжня леді, якій таке зовсім не личить.

"Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша за іншу. Також знаменитість відпочивала в Майямі, звідки досі викладає пікантні кадри. Кім розставила ноги і зізналася, що це - її улюблена поза.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще