З високою впевненістю можемо сказати про те, що любителям культового серіалу Twin Peaks ця новина припаде до душі.

Багато шанувальників тихого містечка Твін Пікс, вишнево-коричневого агента Купера та інших дивацтв з нетерпінням очікують появи ще одного сезону серіалу.

серіал

Адже спільний шедевр Девіда Лінча і Марка Фроста навіть через 25 років не перестає затягувати тисячі глядачів.

агент Купер

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Не так давно відеопродюсер і письменник Енді Келлі створив ролик, в якому зібрано по одній секунді з усіх епізодів епохального шоу (включаючи також і минулорічний перезапуск).

серіал

Однак на цьому Келлі вирішив не зупинятися - додатково він детально вивчив приквел знаменитого серіалу, повнометражний "Твін Пікс: Вогонь, іди зі мною", вирізавши по одній секунді з кожної сцени, після чого він знову з'єднав все в один невеликий відеоролик.

Результат оцінювати тільки вам, але впевнені, що ви будете вражені.

До слова, режисер культового серіалу "Твін Пікс", фільмів "Малхоланнд драйв", "Синій оксамит", "Дикі серцем", "Шосе в нікуди" та інших Девід Лінч явив світові ще один свій талант, про який навряд чи знали навіть найпалкіші його шанувальники.

71-річний американець створив власну колекцію прикрас під назвою "Медитуюче око", передає Dazed.

Девід Лінч

Сюди увійшли браслети, кольє і запонки, ключовим декоративним елементом яких стало око, відкрите з одного боку й закрите з іншого.

За словами режисера, колекція створена як символ, що здатний "підштовхнути людей увійти в океан чистої свідомості".

прикраси

Цікаво, що 20% від суми, сплаченої за кожен предмет з колекції Девіда Лінча, надійде в благодійний фонд, заснований режисером для допомоги жертвам домашнього насильства за шляхом трансцендентальної медитації, яку той практикує протягом 40 років.

Крім режисури Лінч професійно займається фотографією, любить музику і живопис, працював над створенням кліпів та реклами. Серед його клієнтів – Карл Лагерфеьд, для якого він робив рекламу парфюму.

прикраси

Нагадаємо, культовий режисер Девід Лінч, який зняв легендарний серіал "Твін Пікс" і ще десяток популярних фільмів, висловився про президента США Дональда Трампа. За словами кінематографіста, протистояти йому розумним способом не може ніхто. Про це він зазначив в інтерв'ю The Guardian.

Як повідомляв Znaj.ua, відома американська акторка Памела Гідлі померла у віці 52 років. Акторка виконала роль повії Терези Бенкс у культовому серіалі" Твін Пікс.

Також Znaj.ua писав про те, що кінокритики визнали кращим серіалом 2017 року вже культовий "Твін Пікс".