Українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в країні-агресора Росії, опублікувала новий знімок на своїй сторінці в Instagram.

Так Лобода, яка стала мамою вдруге, розповіла, чому останнім часом так рідко публікує нові фотографії.

Як повідомляє артистка, у неї зараз дуже мало часу, так як вона знаходиться в турі і весь свій час проводить на сцені.

Лобода також повідомила, що попереду у неї ще великий тур по Німеччині та Америці.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Ви часто запитуєте, чому на моїй сторінці зараз так мало фотографій... котики, я нічого не встигаю. ми постійно кудись летимо, їдемо, доповзаємо. Ми закінчуємо тур, залишилися лічені міста ... жовтень - місяць глобальної підготовки до нового шоу, нових пісень, нового життя!", - повідомила Лобода.

До речі, фанати співачки, активно її підтримали і відзначили, що чекають її з концертами і новими піснями. Під постом зірки посипалися питання які міста Світлана збирається відвідати.

Не так давно співачка опублікувала знімок, який викликав багато суперечок і розділив її шанувальників на два фронти.

Лобода поділилася фото, на якому вона в штанах жовто-блакитного кольору. Поєднання кольорів на прапорі України, одягнене на попу зірки, сподобалося не усім її фанатам.

Погіршило ситуацію з жовто-блакитними штанами і те, що українська співачка зараз активно працює в Росії.

Деякі шанувальники сприйняли наряд Лободи, як повернення до українських коренів і підтримали співачку. Інших обурило те, що зірка начепила український прапор на попу.

Нагадаємо, Світлана Лобода, яка живе і працює в Російській Федерації, вже не в перший раз демонструє своїм фоловерам несценічні образи.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Світлана Лобода взяла участь у концерті на фестивалі "Нова хвиля" в специфічному вбранні: знаменитість одягла сукню від Gucci за чотири тясячи євро. Частина фоловерів виступила з критикою обраного вбрання, а деякі – з похвалою.

Також "Знай.uа" писав, Світлана Лобода похвалилася в Instagram своїм новим авто - чорним Mercedes. На знімку вона стоїть поруч, а в руках тримає букет квітів.