Онука актора Олега Стриженова підробляє не дуже шляхетним способом - сурогатним материнством. Зараз вона знову вагітна і знаходиться на другому місяці. Вона відмовляється називати ім'я батька дитини і знаходиться в пошуку лікарні, в якій буде народжувати. Як повідомляють російські ЗМІ, за одну дитину Олександра отримує півтора мільйона рублів. Крім того, клієнти оплачують їй проживання, харчування та медичні послуги.

Онука актора живе у цивільному шлюбі з чоловіком на ім'я Артур, від якого народила сина Алана. У хлопчика рідкісне генетичне захворювання, тому чоловік сумнівається у своєму батьківстві. Раніше 32-річна внучка легендарного актора виносила дітей для батьків чоловіка, але після відмови з боку пари залишила малюків у дитячому будинку. Від першого чоловіка у неї син і дочка, які живуть разом з екс-чоловіком, бо у того більш сприятливі умови для проживання.

Раніше повідомлялося, що користувачі мережі з тривогою спостерігають за тим, як розвивається справа Пугачової і Галкіна, пов'язані з сурогатним материнством, оскільки в мережі не вщухають чутки про те, що співачка насправді не може бути біологічною матір'ю своїх молодших дітей.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

РоссЗМІ повідомляють про те, що цілком можливий варіант того, що Галкін і Пугачова вдалися до допомоги сурогатної матері та їх діти Ліза й Гаррі зовсім не рідні.

Ці чутки підігрівають підозри фанатів в тому, що співачка категорично відмовилася сама народжувати від свого чоловіка Галкіна, і причиною цього став зовсім не стан здоров'я і вік Пугачової.

Виявилося, що Пугачова була в медіума, який провів сеанс і заявив їй про те, що народження ще однієї дитини може призвести до смерті співачки.

Знахар розповів співачці, про те, що її спогади про неможливість народити самостійно, у майбутньому її будуть мучити, і не виключено, що зроблять її психічно неврівноваженою людиною.

Нагадаємо, популярному британського виконавцю сурогатна мати народила третю дитину.

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Сватів" відмовилася від ролі заради сім'ї.

Також Знай.ua писав, як змінилися актори "Маски-шоу" за три десятиліття.