Міністр внутрішніх справ Італії Анджеліно Альфано закликав судити сурогатних матерів як сексуальних злочинців.

Про це пише ВВС.

Як висловився італійський міністр, "прокат утроби" слід кваліфікувати як кримінальний злочин. Справедливим покаранням за це має бути ув'язнення за ґратами.

Альфано очолює партію "Новий правий центр", що входить до урядової коаліції.

Його коментарі щодо сурогатного материнства багато хто сприйняв як частину кампанії проти планів прем'єр-міністра країни Маттео Ренці надати одностатевим парам сімейні та юридичні права.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що сурогатне материнство в Італії незаконне.

Читайте також: Життя після шоу: сурогатне материнство, пологи у 16 років, детектор не брехні

Раніше заборона глави МВС Італії Анджеліно Альфано на реєстрацію одностатевих шлюбів, укладених за межами країни, викликала гучний скандал, оскільки мери багатьох міст відмовлялися підкоритися вказівці центральної влади.

Альфано направив всім префектам Італії спеціальний циркуляр, в якому зажадав "анулювати і вилучити" з державних регістрів записи про одностатеві шлюби, зареєстровані за кордоном. Нагадаємо, що італійські гей-пари беруть шлюб за кордоном, бо в Італії вони заборонені.