Українська співачка Світлана Тарабарова, яку зовсім нещодавно виписали з пологового будинку, розповіла шанувальникам про те, як вона себе почуває у перші дні материнства. Тарабарова заявила, що вона повністю задоволена своїм новим статусом і дуже щаслива.

"Я просто кайфую", – розповіла співачка.

Світлана також розповів, що спочатку боялася реакції улюбленої собаки на появу малюка, побоюючись, що тварина буде ревнувати. Але пес вирішив, що буде захищати маленького Ваню.

Тарабарова також дала жінкам слушна порада: завжди зберігати спокій поряд з немовлятами, тому що вони вбирають все емоції.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Єдине, що я зрозуміла вже на 300 відсотків, що треба бути спокійною. Ти спокійна, – і твоя дитина спокійна. Він все відчуває: кожен подих, кожен крок", – розповіла молода мама.

Раніше повідомлялося, що українська співачка Світлана Тарабарова не так давно стала мамою. Для артистки це первісток, тому радісти і хвилюванню просто немає меж. Днями вона вирішила поділитися емоціями з шанувальниками.

У своєму Instagram артистка опублікувала кілька знімків з новонародженим сином. Світлана повідомила, що повертається з первістком з пологового будинку додому. Також вона зазначила, що її малюк отримав свій перший документ – свідоцтво про народження.

"Ми їдемо додому. Здається це все не зі мною, на руках тримаю 3,760 кг щастя. Дякую всій команді за турботу. Син отримав свій перший документ – свідоцтво про народження", - йдеться у коментарі до фото.

На другий фотографії співачка Світлана тримає ніжки свого сина. Поруч лежить листівка-метелик з написом: "Привіт, я – Іван" :

"Давай знайомитися. Я – Іван , а як твоє ім'я", - підписала фото Тарабарова.

Нагадаємо, новоспечена матуся Світлана Тарабарова зробила шанувальникам несподіваний сюрприз.

Як повідомляв Знай.ua, Лілія Ребрик показала світу танець з новонародженою.

Також Знай.ua писав, зірка "Сватів" відмовилася від ролі заради сім'ї.