Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. У знаменитості є власний бренд купальників, які вона весь час рекламує на собі. Так, дівчина спробувала себе в образі островітянки з вінком екзотичних квітів на голові, виставивши своє основне достоїнство - масивні сідниці.

За 19 годин сексуальний кадр набрав 235 тис. лайків. Фолловери почали розхвалювати розкішну фігуру Чері, а найхтивіші навіть писали, що зробили б з нею, якби вона їх дівчиною. Деякі навіть порівнювали Ану зі справжньою гавайкою.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників. Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно. А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще