Співак Авраам Руссо нещодавно зізнався, що суперечливий договір із другом мера Москви Тельманом Ісмаїловим його практично змусили підписати. При чому репутація нового "партнера" залишала бажати кращого – в окремих колах його вважають причетним до кримінальних структур.


Скандальний контракт Руссо

Авраам Руссо
Авраам Руссо


Почалося все з того, що племінник, Заур Марданов запросив дядька на обід, в ресторан "Прага". Там у Руссо забрали мобільний телефон і жорстоко побили, завдали ударів руками та ногами по голові. Викрадачі взяли в заручники артиста, змусивши його виконувати "всі забаганки" гостей.

Авраам Руссо
Авраам Руссо

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще


На розкручування героя мільярдер Ісмаїлов втратив $ 2,5 мільйонів, а потім заплатив кілерам з автоматом АКС-74У за розстріл співака Руссо разом з охоронцем. З часом Тельман прогорів із бізнесом, заочно його заарештували, тому з Росії він втік.

Тельман Ісмаїлов
Тельман Ісмаїлов


За борги зараз виставили на продаж практично все майно колишнього олігарха: скульптурну композицію "Оленя", 6-метрову ялину, снігоприбиральну машину, боксерську грушу і торговельний центр на Ізмайловському шосе.

Тельман Ісмаїлов
Тельман Ісмаїлов

Марданов заарештований за заявою Руссо, як зазначили місцеві слідчі – за ст. 126 КК РФ, сам він всі звинувачення відкидає:

Авраам Руссо
Авраам Руссо

"На очній ставці з моїм підзахисним Авраам Руссо, який є у справі потерпілим, звинуватив Марданова в тому, що той завдав йому якихось кілька ударів по тілу, але заперечував вимоги і будь-яку участь у викраденні", - стверджує адвокат підозрюваного.


Дивіться: Руссо та Орбакайте


Нагадаємо, у мережі опублікували фото зі знімального майданчика кінокартини "Джокер".
Як повідомляв Знай.ua, розлучення змінило Петросяна до невпізнання.
Також Знай.ua писав, у Ярославській області під час зйомок серіалу "Смерш" загинув актор масовки.