У Ярославській області під час зйомок серіалу "Смерш" загинув актор масовки. Надзвичайна подія сталася, коли репетирували масову бійку.

Про це повідомляє Telegram-канал Mahs. Інцидент стався 14 вересня. Знімальна група знімала сцену масової бійки, в ході якої хтось занадто сильно вдарив актора Валерія Шувалова в скроню. Цей удар став смертельним для 50-річного чоловіка. Актора відвезли в лікарню, але лікарі не змогли його врятувати.

За фактом загибелі актора масовок порушили кримінальну справу. У Слідчому комітеті заявили, що наразі опитують акторів і членів знімальної групи. Про затримання підозрюваного наразі не повідомляється.

Зазначається також, що за цю сцену Валерій Шувалов мав отримати 500 рублів.
Сім'ї і близьких родичів, крім старої матері, у Шувалова немає. Зараз народний театр міста Тутаєва, де він грав, збирає гроші на похорон.

Зазначимо, що серіал "Смерш" розповідає про чекістів та їхні дії під час Другої світової війни.

Зйомки серіалу "Смерш" почалися в Рибінську Ярославської області в червні цього року. Відзнявши весь матеріал в місті, знімальна група перемістилася на кілька сотень кілометрів в Тутаєв, де продовжила роботу. Актор Валерій Шувалов загинув у перший день зйомок в Тугаєві.

Нагадаємо, вночі на неділю, 16 вересня, в Москві померла режисер документального кіно і телебачення, поет Ірина Бессарабова.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відомий російський баритон Михайло Луконін загинув в ДТП на трасі Псков-Санкт-Петербург.

Також "Знай.ua" писав, на 90-му році життя помер канадсько-американський актор Пітер Донат.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще