Легендарна Disney на особистому каналі на YouTube опублікувала трейлер фільму "Мері Поппінс повертається".

Кадри із знімального майданчику

Новий фільм стане сиквелом стрічки 1964 року випуску. А Поппінс у виконанні Емілі Блант вперше заспіває пісню.

Дія картини розгортається через 20 років після подій оригінального фільму. Поппінс належить зустрітися з подорослішала Джейн Бенкс і дітьми її брата Майкла.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Крім Блант, в картині також знялися Меріл Стріп, Колін Ферт, Бен Уішоу і Емілі Мортімер.
Про намір зняти сиквел пригод Мері Поппінс Disney оголосила у вересні 2015 року. В основу сюжету ляжуть повісті, написані британською письменницею Памелою Треверс, які вийшли після її книги "Мері Поппінс".

Екранізація казкової повісті 1964 року прославила актрису Джулі Ендрюс, яка зіграла няню-чарівницю, влаштувався працювати в звичайну британську сім'ю з двома дітьми.

Стрічка здобула величезну популярність в США. Вона заробила в прокаті більше 100 мільйонів доларів при бюджеті всього 6 мільйонів. Екранізація отримала п'ять премій "Оскар", у тому числі в номінації "Краща актриса", якій стала Ендрюс.


Нагадаємо, зйомки "Термінатора 6" в самому розпалі, і актриса Лінда Хемілтон, яка виконала роль матері "спасителя людства" Джона Коннора у фільмах 1984 і 1991 рр., візьме участь в новому Термінаторі. Варто зауважити, виглядає актриса, що треба, і судячи з усього колишню форму не розгубила!

Сара Коннор


Як писав раніше Знай.uа, американський актор і режисер Стів Гуттенберг, який виконав одну з головних ролей у серії фільмів "Поліцейська академія", повідомив про швидкий вихід нової частини комедії.

Про це Гуттенберг написав у своєму Twitter.

"Нова "Поліцейська академія" на підході, поки без деталей", — написав він.

Так актор прокоментував надії користувачів на те, що він працює над новою серією фільму.


Також Знай.uа писав про те, що усім відомий голлівудський актор Роберт Патрік, який зіграв головного лиходія в легендарному фантастичному фільмі "Термінатор-2" - робота Т-1000 з текучого металу, зараз знімається в Україні в майбутньому історичному бойовику режисера Ахтема Сейтаблаєва "Захар Беркут".