У вівторок, 11 вересня, режисер фільму всесвіту Marvel "Доктор Стрендж" Скотт Дерріксон опублікував у своєму акаунті в соціальній мережі Twitter уривок з одного з коміксів.

Так, на зображенні, опублікованому Скоттом Дерріксоном, можна побачити невідомого персонажа. Його ніби розривають на частини потоки сильної енергії. Сам же герой кричить, що він вибирає добро. Відзначається, що підпис Дерріксона можна інтерпретувати як "поки я не вирішу інакше".

У свою чергу прихильники Доктора Стрэнджа майже відразу почали припускати, що ця публікація — натяк на продовження відомої кінострічки. Уточнимо, що уривок узятий з коміксу What If? (1977) #18. У цій серії Marvel дозволяє авторам робити різні припущення поза контекстом коміксу.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як відомо, Доктор Стрендж наступного разу з'явиться на екранах 2 травня наступного року. Саме в цей день також відбудеться довгоочікувана прем'єра фільму "Месники-4".

Доктор Стрендж

Раніше повідомлялося, що недавно в Мережу потрапив перший офіційний тізер фільму "Капітан Марвел". Опублікувала тизер компанія Marvel, яка займалася зйомками даної кінострічки.

З'ясувалося, що дія буде проходити в 90-ті роки минулого століття, а на екрані будуть не тільки нові герої, а також впізнавані та улюблені обличчя, в числі яких Корат Переслідувач і Ронан Обвинувач з “Вартових Галактики”, а також молодий Нік Ф'юрі, якого зіграє Семуель Л. Джексон.

Сюжет кінокартини повинен планомірно перетікати в наступних “Месників”, де Капітан Марвел повинен буде спільно з іншими супергероями вступити в останню сутичку з Таносом після приголомшливої поразки Месників у фіналі “Війни нескінченності”.

Нагадаємо, що у мережі з'явилися офіційні кадри зі зйомок фільму "Капітан Марвел".

Як повідомляв портал Знай.uа, Том Харді заявив, що Marvel Comics планує зняти три фільми про пригоди Венома.

Також портал Знай.uа писав, що Роберт Дауні-молодший приступив до роботи над новим фільмом "Шерлок Холмс 3".