На Тижні моди в Лондоні відбувся дебют Рікардо Тиші в якості креативного директора Burberry. Дизайнер представив весняно-літню колекцію і зібрав на подіумі зоряний склад моделей, з багатьма з яких давно дружить.

Учасницями фешн-шоу стали і дві російські моделі Ірина Шейк і Наталія Водянова. Не так давно обидві росіянки з'явилися на сторінках ювілейного номера Vogue, і, судячи по свіжих кадрах бекстейджа показу Burberry, були раді знову попрацювати разом.

Довгий час Ірина Шейк і Наталя Водянова не афішували свої стосунки. Але на дебюті італійського дизайнера моделі перестали приховувати свою дружбу і зробили спільний знімок за лаштунками фешн-шоу. Дівчата притиснулися щоками одна до одної і мило посміхалися на камеру, поки фотограф їх знімав.

Супермоделі довели, що між жінками можуть існувати дружні стосунки, навіть якщо вони є за логікою повинні конкурувати.

Дівчата також подякували дизайнеру за участь у його шоу.

Ірина Шейк зазвичай не скупиться на добрі слова на адресу Рікардо Тиші в соцмережі. Вона публічно підтримувала його, коли він залишав будинок Givenchy, і, схоже, впевнена, що новий етап в його кар'єрі виявиться успішним.

"Вітаю тебе, мій улюблений Рікардо Тиші. Спасибі, що подарував мені можливість стати частиною цього історичного шоу",- написала Шейк в мережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Наталя Водянова теж говорила приємні слова на адресу дизайнера.


Зазначимо, що на показі була присутня одна з найбільш затребуваних моделей наших днів Кендалл Дженнер. Тиші також знаходиться в дружніх стосунках зі співачками Бейонсе і Мадонною, а також з репером Каньє Вестом - чоловіком телеведучої Кім Кардашьян.

Новий креативний директор Burberry зізнався, що мистецтво і музика становлять найбільш яскраві враження в його житті.