Емілі Ратаковскі одна з найсексуальніших моделей у світі, і вона постійно доводить це своїми напівоголеними знімками в Instagram. Здається, що її гардероб складається лише з самих бікіні всіх кольорів і моделей!

У серпні Емілі вийшла на новий рівень зі своїми улюбленими "голими" фото. Модель виклала знімок з ресторану, на якому у неї "випадково" оголилися груди. Передплатники зустріли нове фото з радістю і якщо й обурились, то не через розбещеність Емілі Ратажковскі, а через те, що вона "замазала" на фотографії найбільш пікантне.

Емілі вирішила продовжити тему "замазаних" сосків. Напередодні вона побажати своїм підписникам доброго ранку, опублікувавши фото з оголеними грудьми, знову замалювавши найцікавіші місця.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, Ратаковскі з'явилася на модному показі в дивному вбранні

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ратаковскі прорекламувала власний бренд купальників, роздягнувшись заради цього.

Також "Знай.ua" писав, що напівгола Ратаковскі дала розглянути себе з усіх сторін