Відома російська балерина Анастасія Волочкова регулярно оновлює свій Instagram-аккаунт, в якому ділиться різними подробицями свого життя.

Не проходить і дня, щоб у мікроблозі відомої балерини не з'явилася чергова фотографія. Також Волочкова любить демонструвати свою фігуру, публікуючи різні знімки в купальниках. Але користувачі помітили, що знімки, на яких видно живіт Анастасії, з'являлися на її сторінці лише в кінці серпня.

З тих пір на всіх знімках і відеороликах балерина незмінно ховала свій живіт ковдрами, квітами, сукнями та іншими способами. Рішення Анастасії Волочкової не показувати свою фігуру підписникам може вказувати на те, що вона намагається приховати чергову вагітність.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Підтвердженням цієї теорії також служать численні знімки з букетами квітів, які, за словами Анастасії, їй дарують просто так, для підняття настрою.

Цілком можливо, що якийсь прихований залицяльник, особистість якого балерина досі тримає у секреті, вже знає про "цікаве" положення Волочкової, а тому радує її квітами, висловлюючи свою любов.

Крім того, нещодавно в мікроблозі Анастасії стали з'являтися знімки з запасами їжі, яку з невідомої причини вона стала скуповувати у величезних кількостях. Ймовірно, що через підвищений апетит балерина не хоче постійно їздити в магазин за продуктами, тому і запаслася наперед, знаючи, що з кожним новим місяцем вона буде споживати все більше калорій під час росту плода.

Публікуючи подібні фото, а також не допускаючи публікації знімків з відкритим животом, Анастасія несвідомо видає ознаки вагітності, в результаті якої на світ може з'явитися брат або сестра її 12-річної дочки Аріадни.

Нагадаємо, шанувальники переживають, що знаменита балерина сходить з розуму, судячи з того, що саме вона викладає в мережу.Проблема в тому, що Анастасія, швидше за все, не бачить нічого дивного на таких знімках.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що Волочкова раскорячилась у новій позі.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова присвятила відео собі коханій.