Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів кадрами з нової фотосесії на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість позувала для журналу Cosmopolitan в шкіряній спідниці і обтягуючому топі, злегка відкривши рот. Так, не всі шанувальники зрозуміли стиль артистки і розділилися на два табори.

"Sunny day", - лаконічно підписала кадр Дорофєєва. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Сліпуча 😎💓💓💓", "Хотів би я , що б мене так перло від сонячних променів 😂😂😂", "Потовстішала?)", "Рот закрий, а то сексі типу 😆😆😆", "Щас би на тлі туалету фототься", "Спідниця жах😁😁😁", "насправді дуже класне фото: стильно, красиво, інтригуюче...", "Це типу, на стилі?", "А мені вона здається дуже сексуальною".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва заінтригувала відмінною новиною: зовсім скоро вийде новий альбом і він буде просто неймовірним. Також знаменитість позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок. А ще Дорофєєва давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще