Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Росії, порадувала дописників яскравим знімком, який є анонсом її нової пісні.

Відповідну фотографію артистка опублікувала у своєму Instagram.

На знімку Ані Лорак позує в облягаючій червоній сукні, що підкреслює талію співачки і пікантно відкриває її груди.

"Скоро" підписала знімок Лорак

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Мабуть, таким способом Кароліна анонсувала вихід нової пісні, яку готувала вже давно.

Підписників тіло зірки зацікавило куди більше, ніж анонс нової композиції. В коментарях фанати захоплювалися фігурою Лорак, називаючи її справжньою Дівою.

"Яка ви красива! Найкраща співачка! Як Україна скучила за вами!! Каролінка, удачі на концертах і гарного настрою!" пишуть в коментарях передплатники

Деякі прихильники співачки зазначили, то на знімку у неї сумні очі.

"Після інформації про дуркування чоловіка у неї в очах я особисто не бачу того вогню, що був раніше. Сумні очі! Якою б її зовнішність не була пречудовою. Душу не сховаєш! В очах все видно" написав шанувальник

Нагадаємо, популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram чергове селфі з машини. Так, на цей раз артистка обійшлася мінімальною кількістю макіяжу, проте недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", нещодавно популярна співачка Ані Лорак шокувала підписників новим знімком, який відразу ж викликав масу питань.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що відома українська співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, заявила, що українська столиця залишається для неї "рідний", навіть незважаючи на тривале перебування в Російській Федерації.