Філіпа Кіркорова завжди оточували гарні жінки, однак після розставання з Аллою Пугачовою він так і не зміг зустріти справжню любов. Зараз Кіркорова всюди супроводжує чарівна блондинка – модний ді-джей Катя Гусєва.

Разом з 35-річної супутницею Філіп на початку вересня приїхав і на "Нову хвилю" в Сочі: парочка разом запалювала на афтепаті, а вільний час проводила в місцевих ресторанах. У Москві їх теж часто бачать на вечірках і кінопоказах. Крім того, дівчина знялася в ролі самої себе в скандальному кліпі Кіркорова і Миколи Баскова "Ібіца".

А зараз вирушає разом з поп-королем на гастролі по Америці: його тур стартує 23 вересня в Нью-Йорку – у найбільшому залі світу, знаменитому Madison Square Garden Theater.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зближення відбулося восени 2017 року, коли співак запропонував Гусєвій повечеряти з ним.

"Пам'ятаю, ми досиділи ледь не до ранку, стільки цікавих історій з артистичного життя, напевно, може розповісти тільки Філіп, – продовжує Катя. – Сміялася до сліз. Потім він подзвонив і запросив мене в караоке. Через деякий час знову перетнулися в кафе".

А в грудні Гусєва вже супроводжувала спадкоємців Кіркорова – Аллу-Вікторію і Мартіна – на іншому заході.

Сім'я Філіпа тепло прийняла його нову подругу. Катя швидко знайшла спільну мову з рідними співака.

Філіп Кіркоров розповів, підпадає Катя під його ідеал жінки.

"У мене в цьому плані немає певних параметрів, адже в кожній людині є родзинка. Катя ж як інопланетянка, не схожа на загальну масу людей. Правильна, з дуже складною долею, всього добилася сама. Ціную в ній скромність, культуру спілкування, вміння вислухати і завжди виглядати привабливо. В даний момент нам просто добре разом".

Нагадаємо, Філіп Кіркоров, Микола Басков зняли ще один спільний кліп, який нібито зробили в якості вибачень за їх попередню спільну роботу - ролик "Ibiza".

Як раніше повідомляв "Знай.uа" "Ібіца" Кіркорова пробила дно.

Також портал "Знай.uа", мережа гуде через "зоряний тройничок" Кіркорова.