Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість показала свою другу сторінку, де пише про книги та людей, які її надихають. Так, на цей раз артистка розповіла про одного зі своїх улюблених письменників - Ошо.

"Мені пощастило. У 18 мені в руки потрапила книжка Ошо і якісь установки вірно налаштувалися. Це його цитата, а це @annaupgraded - мій другий особистий акаунт, в якому я пишу про те, що надихає мене. Мотивація, секрети успіху, компактно зібрана корисна інформація про художників,письменників. Основні фрази на іноземних мовах.
загалом, там корисно і цікаво 👌🏼 Запрошую @annaupgraded І ще трохи #Ошо📚
__________________
📌 Люди беруть все так серйозно, що це стає тягарем для них. Вчіться більше сміятися. Як на мене, сміх такий же святий, як і молитва.
📌 Всі ми унікальні. Ніколи ні в кого не питайте, що правильно, а що неправильно. Життя — експеримент, в ході якого слід з'ясувати, що правильно, що неправильно. Іноді, може бути, ви чините неправильно, але це дасть відповідний досвід, від якого ви відразу ж отримаєте користь.
📌 Бувають моменти, коли Бог приходить і стукає у ваші двері. Це і є любов — Бог, що стукає в ваші двері. Через жінку, через чоловіка, через дитину, через любов, через квітку, через захід або світанок… Бог може стукати мільйонами різних способів.
📌 Спочатку станьте відокремленим. Спочатку почніть отримувати задоволення від самого себе. Спочатку станьте таким справді щасливим, що не буде мати ніякого значення, якщо ніхто і не прийде до вас; ви повні, переповнені. Якщо ніхто і не постукає у ваші двері, то все одно всі в порядку — ви нічого не втрачаєте. Ви не чекаєте, що хтось прийде і постукає у ваші двері. Ви вдома. Якщо хтось прийде до вас — добре, чудово. Якщо ніхто не прийде — теж добре і чудово. Тоді ви можете йти на стосунки з іншими. Тепер ви можете робити це як господар, а не як раб, як імператор, а не як жебрак.
📌 Бажання бути незвичайним — це дуже звичайне бажання. Розслабитися і бути звичайним — по-справжньому незвично.", - поділилася мудрістю Седокова.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.