Легендарна російська співачка Алла Пугачова всього за декілька тижнів втратила більше 20 кілограм ваги. І що найстрашніше, вона досі продовжує худнути.

Багато шанувальників співачки побоюються, що нездорова худорлявість Алли Борисівни є наслідком страшної хвороби. Адже такі зміни практично неможливі для її віку, відомо, що жінки з роками навпаки додають у вазі. Про це пишуть російські ЗМІ.

Багато фанатів відразу пов'язали це швидке схуднення з важким захворюванням, а ось актор Стас Садальський розповів, що стрімка втрата ваги може бути пов'язана з серйозним захворюванням, і, швидше за все, схуднення було наслідком цукрового діабету, який раніше діагностували у Пугачової.

"Мабуть, Пугачова вже інсулінозалежна. Діабет не щадить нікого", - заявив Садальський.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Деякий час тому Пугачова дійсно говорила про те, що у неї діагностували цукровий діабет. Довгий час вона безуспішно лікувалася, проте потім, за її зізнанням, поїхала в Ізраїль. Медики однієї з ізраїльських клінік підібрали їй максимально ефективний курс лікування, а також дорогі препарати, завдяки яким вона стала почувати себе набагато краще.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що донька Алли Пугачової все більше вільного часу проводить в компанії Філіпа Кіркорова. Практично відразу після виходу нового кліпу на пісню "П'яна вишня" весь гастрольний графік розписаний буквально до хвилини. Але шанувальники помітили в цьому і приховані сторони.

Варто нагадати, що Примадонна російської естради останнім часом все більше намагається забути про власний вік, і їй це судячи з усього, поки що непогано вдається. Наприклад, нещодавно в Москві Алла Пугачова з'явилася на прем'єрі кінострічки "Кислота" в образі, який викликав чимало асоціацій у шанувальників.

На презентації стрічки традиційно зібрався практично весь місцевий бомонд, тому без обраниці Галкіна також не обійшлося.

Нагадаємо, Пугачову застукали в обіймах молодого блондина.

Як повідомляв Знай.uа Лобода перетворила Пугачову на свого "папіка".

Знай.uа писав, у мережі обговорюють брудну інтрижку Степаненко і Галкіна.