Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість ще й знялася в проекті "Замуж за Бузову", не покидаючи надії знайти кохання. Так, артистка вирішила показати розкішний образ в золотій сукні на голе тіло, однак чомусь зізналася у своєму божевіллі.

"Іноді я роблю вигляд, що я нормальна, але потім мені стає нудно, я знову стаю собою 🤪🤪🤪#принимайменя 👸🏻", - підписала кадр Бузова. Не всі фолловери змогли її прийняти: "Нічого проти Олі не маю, але сукня дійсно, як новорічна католицька блискуча іграшка.", "Не сукня, а Новорічна Ялинка! Як Єгипетська піраміда і думає що красиво!", "Це плаття або Термінатор «Рідкий метал»?", "Жах, що летить на крилах ночі.", "Оля нащо ти вділа такі туфлі? Явно видно що вони тобі малі", "Шмара силіконом все обличчя залила".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.