Українська телеведуча Ольга Фреймут захоплює своїх фанатів все новими знімками. Тепер вона виклала в свій профіль домашню фотографію і поділилася, як їй вдається зберегти обличчя молодим.

"Я багато уваги приділяю догляду за шкірою обличчя. Поза зйомками не користуюся косметикою, п'ю багато води і відкриваю вікна на ніч, навіть коли зима. До косметолога я практично не ходжу, бо зрозуміла сама, як доглядати за своїм обличчям", - зазначає Ольга.

Фанати популярної ведучої були в захваті від її зовнішнього вигляду без макіяжу у себе вдома:

"Побільше б таких постів", "Квіти у ванній кімнаті. Ольга, ви чудова!", "Оля, у вас чарівна посмішка і неймовірна харизма - ось ваш секрет молодості", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше повідомлялося, як вдавалося зберегти молодість Діані де Пуатьє. Відзначається, що свій грецький профіль, смоляне волосся і ніжну шкіру жінка змогла зберегти завдяки раннім підйомам і чіткому графіку. Так, Діана вставала о 6 ранку, брала крижану ванну, відправлялася на кінну прогулянку, потім снідала і до полудня лежала в ліжку. Зазначається, що вона ніколи не вжила навіть краплі вина, щоб не набрякло обличчя, а також не використовувала косметику. Також жінка вважала, що старість її не торкнеться і вона вічно буде молодою. Однак, крім впевненості, вчені повідомили, що в останках де Пуатьє золото перевищує норму в 250 разів. Можливо, еліксир молодості з частинками дорогоцінного металу прописали алхіміки.

Також Знай.uа писав про знаменитостей, які в 50 років виглядають на 20. Складно повірити, що ці "дівчата" вже практично бабусі. Зазначається, що серед них опинилися Дженніфер Лопес зі своєї підтягнутою фігурою, Хайді Клум, Холлі Беррі і багато інших знаменитостей.

Крім цього, Знай.uа розповідав, що для збереження молодості необхідно дотримуватися таких правил: бути активною, правильно харчуватися, тренуватися, розвиватися всебічно, більше відпочивати.