Дружина скандального екс-учасника "Дому-2" Гогена Солнцева зважилася на пластичну операцію заради молодого чоловіка.

63-річну Катерину Терешкович і 37-річного Гогена Солнцева можна по праву назвати найекстравагантнішою парою російського шоу-бізнесу. Однак, більшість глядачів вважають їхні стосунки піаром.

Нещодавно пара знову здивувала публіку - Катерина зважилася на пластичну операцію з омолодження обличчя. Так жінка хотіла догодити молодому чоловікові, який теж не раз лягав під ніж.

Нащодавно один з російських порталів виклав фото молоділої старенької.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше подружжя з'являлися на шоу у Малахова, де Гоген розповів, що підтримує дружину в бажанні стати молодшою. Пізніше він розповів, що в захваті від оновленого образу коханої.

"Катя після операції так змінилася, що нарешті-таки повірила в саму себе! Ти моя кохана, справжня богиня сексу", — розповів Солнцев.

Раніше скандальні зірки розповіли, що дуже щасливі разом і навіть збираються заводити дитину.

"Мені завжди хочеться запитати, а кому ми повинні щось доводити з Катюшкой? Людям, які люблять ставити всім підряд діагнози? У вас маса питань до нашої сім'ї. А чому у вас немає питань до себе? Дивно, що такі розумні і начитані люди приділяють стільки часу на образливі коментарі на адресу нашої пари! Нехай ваше життя буде сповнене кохання. І не бісіть своїми неадекватними питаннями з приводу дітей! З цим ми обов'язково розберемося", — підкреслив шоумен.

Нагадаємо, літня дружина епатажного Гогена Солнцева, 63-річна Катерина Терешкович, несподівано зникла з уваги на дуже довгий час.

Як повідомляв "Знай.ua" на російському телебаченні в черговий раз обговорили скандальний шлюб шоумена Гогена Солнцева з його зрілою коханою.

Також "Знай.ua" писав про те, Гоген Солнцев спустив всі гроші літній дружини на азартні ігри.