Скандальна 42-річна російська балерина Анастасія Волочкова викликала палкі обговорення під новим відео в мережі. Зірка балету на своїй сторінці в Instagram поділилася роликом, на якому вона демонстративно знімає пуанти з однієї ноги, крупним планом показуючи свої ноги.

"Дорогі мої. Ну, звичайно, чесати ногами важче, ніж злими язиками. Я займаюся улюбленою справою, і дуже люблю працювати з дитинства. Дуже пишаюся своїми мозолями. Це результат багаторічної праці на пуантах. І мої мозолі красивіші, ніж мозолі на злих язиках неповноцінних людей. Якщо багатьом подобається пліткувати і чесати язиками, збільшуючи мозолі на них - це ваш вибір. Мій шлях інший", - звернулася до хейтерів балерина.

Підписники стали критикувати ноги Волочкової, порівнюючи її стопу з копитами. "Жах, всі ноги розбиті і знівечені. Кошмар. Схожі на копита", "Фу, знову копита напоказ, ну навіщо, адже противні у вас ноги", "Моторошно дивитися на ноги. Пишатися тут нічим", - критикували фоловери.

Проте знайшлися і ті, хто вважає Волочкову "трудягою", і похвалив за її досягнення. "Бідні пальчики, як хрустять, хвацько ви загнули, склали, як на руці в кулачок, трудяга!", "Анастасія, я вами захоплююсь! Ви велика трудяга", "Так, розтяжка супер, але, боже, як шкода ваші ноги", - писали шанувальники.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше повідомлялося, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова часто викладає на своїй сторінці в Instagram фото і відео зі своїх балетних тренувань. Однак цього разу зірка здивувала користувачів і опублікувала відео своєї дочки, яка танцює.

Так, Волочкова поділилася зі своїми підписниками відео, на яких відображена її дочка Аріадна. Дівчинка, як і мама, захоплена танцями, правда сучасними, а не балетом. Крім танців, Аріадна займається вокалом і верховою їздою. "Дочка запалює", — поділилася думкою Анастасія Волочкова. Мабуть, усвідомлюючи, яка хвиля негативу може піднятися, і намагаючись захистити від цього дочку, Анастасія відключила можливість залишати коментарі під відео.

Нагадаємо, Волочкову запросили рекламувати заміський клуб.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкову спробували врятувати, але результат оцінили не всі.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова перетворила похорон Кобзона в дике шоу.