Мати фронтмена групи "Скрябін" Андрія Кузьменка просить допомогти виявити і знешкодити похоронні компанії, які використовують дані загиблого в 2015 році музиканта в рекламних цілях.

Про це на своїй сторінці Facebook повідомила мати виконавця Ольга Кузьменко.

Жінка розповіла, що підприємці без будь-яких дозволів рекламують свої похоронні бюро, копіюючи надгробну плиту із зображенням її сина.

"Допоможіть знайти та знешкодити мародерів-господарів похоронних фірм, які використовують портрет мого сина в рекламних цілях, роблять лже могили на своїх показових майданчиках з повністю Андрюшиними даними. Таких прикладів чимало нам повідомили. Ми самі їх не можемо виявити", - пише Ольга Кузьменко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Мати музиканта назвала такі дії блюзнірством і мародерством.

Також вона попросила всіх небайдужих відгукнутися і допомогти знайти і викрити нечесні компанії. При цьому для боротьби з порушниками вона має намір використовувати мас-медіа, а зібрані назви фірм і прізвища власників для розгляду будуть передані в прокуратуру.

"Я думаю, що всі люди України мене підтримають — це блюзнірство і мародерство, яке не має аналогів ніде у світі! Наживатися таким чином на зображенні людини, який не жалів свого життя за Україну!", - підсумувала вона.

Користувачі відреагували на пост Ольги Кузьменко і погодилися допомогти їй досягти справедливості.

Нагадаємо, Тіна Кароль зворушила фанатів хітом Скрябіна. Концерт присвятили 50-річчю Андрія Кузьменка.

Як повідомляв "Знай. ua", Могилевська віддала українцям особистий лист Кузьми. Могилевська впевнена, що у всієї планети є один ангел хранитель — Ісус, а Україна має цілих два.

"Знай. ua" писав про фильм, який не встиг зняти Андрій Кузьменко. Кузьма був набагато більше, ніж шоумен, його пісні і творчість це підтверджують.