Настя Каменських останнім часом все частіше ділиться зі своїми фоловерами в Инстаграм новими знімками. Проте дівчина викладає вкрай відверті фотознімки, що дратує її шанувальників. Фанати вже відкрито вимагають від Насті хоча б трохи скромності.

Настя Каменських виклала в сториз фотографію, де вона в чорному негліже позує перед камерою. Шикарне тіло Насті видно, як на долоні.

Настя Каменських не побоялася вибрати чорне негліже, у якому все видно. Не особливо прикриває що-небудь шматок кольорового шифону, який пришитий збоку, скоріше навпаки: він вказує на відкритість комбінації. Додавши до подібного образу червону помаду і оголивши груди, співачка явно погарячкувала.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

А далі в сторіз все стало тільки гірше. Каменських зробила селфі в дуже дивному вбранні - на її талії був не то корсет, не то пояс із зав'язками посередині з джинсової тканини.

Співачка провела голосування серед шанувальників, уточнюючи, потрібно їй брати такий жахливий аксесуар чи ні. Одноголосно фанати повідомили, що Каменських ні в якому разі не можна брати подібне.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Настю Каменських спіймали на плагіаті в її новому кліпі. Користувачі мережі були шоковані тим, що співачка скопіювала мелодію у відомого закордонного виконавця.

Також Знай.UA повідомляв, що Настя Каменських знялася у вульгарному вигляді на відео, де розсунула ноги в тропіках. Шанувальники з задоволенням обговорюють даний факт в соціальних мережах. Крім цього, на відео Настя Каменських виконала свою нову композицію іспанською мовою, а також станцювала в тропічному лісі.

Крім цього, Знай.UA розповідав, що Каменських задерла на фото футболку і показала свої спортивні результати. На фото видно підтягнутий живіт співачки, а також її стрункі ноги. Однак, Настя зазначає, що їй ще є до чого прагнути.