Днями українська співачка Анастасія Каменських здивувала фанатів, виконавши новий хіт іспанською мовою і станцювавши у тропічному лісі.


Ролик викликав резонанс через аж занадто відверті танці співачки. Кліп з'явився на офіційному YouTube-каналі Каменських.

Співачка виконала трек на іспанською мовою. Його назва Peligroso перекладається як небезпечний.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Кліп знято на трьох локаціях. На одній з них Каменських в напівтемряві виконує відверті танцювальні рухи, при цьому співачка з'являється у кадрі в сукні з глибоким декольте.

Ролик був опублікований увечері четверга, 20 вересня. За цей час на YouTube він набрав більше 130 тисяч переглядів. На сторінці Каменських в Instagram кліп зібрав вже майже 574,5 тисяч переглядів.

Нагадаємо, відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість дуже порадувала фанатів, випустивши новий кліп і пісню "Peligroso". Цікаво, що артистка виконала її іспанською.


Як повідомляв Знай.ua, популярна українська співачка, яка виступає під псевдонімом NK, Настя Каменських, зробила незвичайний пост у соцмережі, що стосується "приємних змін" в її житті.

Це повідомлення викликало хвилю бурхливих обговорень. Більшість шанувальників Насті впевнені, що та вагітна. Повідомляє Politeka.

"Зараз один з найщасливіших періодів у моєму житті… попереду великі і дуже приємні зміни. Я вдячна кожній людині, яка зі мною разом проживає і переживає всі етапи проходження на шляху до мрії", – написала співачка на своїй сторінці в Instargam.


Також Знай.ua писав про те, що нещодавно знаменитість заінтригувала своїх фанатів новою піснею і кліпом Peligroso, виклавши коротенький тизер. Так, артистка анонсувала прем'єру 20 вересня о 20:10 на музичному каналі M1.