Популярна українська співачка Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, шокувала шанувальників своїм зовнішнім виглядом у новому кліпі, анонс якого з'явився 20 вересня.

Відповідне відео відома співачка опублікувала у своєму Instagram-акаунті.

"Почну день з приголомшливих новин! Сьогодні ввечері вас чекає особливий сюрприз.." написала під постом співачка

На ролику Каменських з'явилася в розкішній сукні серед зелені з гранатом в руках. Артистка млосним поглядом дивиться в кадр і говорить одне єдине слово - "Peligroso", що з італійської означає "небезпека". Користувачі мережі припустили, що так називатиметься новий трек співачки.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зовнішній вигляд Насті на новому відео в черговий раз налякав її підписників. В коментарях вони писали про запалі щоки співачки та про її надмірну худобу. У той же час, фанати Каменських були раді сюрпризу і вже не можуть дочекатися повної версії відео.

Нагадаємо, популярна українська співачка Настя Каменських знову порадувала фанатів ефектними знімками, які викликали хвилю обговорень навколо особистого життя зірки. Співачка запостила у свій Instagram-аккаунт фотографію, де вона зображена з Олексієм Потапенко, більш відомим широкій публіці під сценічним ім'ям Потап.

Каменських розповіла фанатам, що “зустріла кумира”. Саме так було підписано фото. Виявилося, що кумиром співачки є ніхто інший, як сам Потап, з яким раніше вони працювали у творчому дуеті.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", нещодавно Каменських долучилася до челленджу #obіцяюза100днів і пообіцяла собі освоїти відразу три види плавання за короткий час. Такою новиною артистка поділилася під пікантним фото у червоному купальнику.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що нещодавно Каменських зробила селфі у дзеркалі та заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.