Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість дуже порадувала фанатів, випустивши новий кліп і пісню "Peligroso". Цікаво, що артистка виконала її іспанською.

"Друзі! Я так рада поділитися з вами своїм новим хітом #Peligroso. Емоції переповнюють мене, і я так пишаюся результатами цих спільних зусиль з моєю неймовірно талановитою міжнародною командою, в тому числі @rotoconpa @cris_chil @yoelhenriquez @realpotap @angelitot Ви чудові! Мені дуже приємно працювати з вами. Велике спасибі моїй улюбленій #nkteam @upintothesky @ilona_ku і @pashkevych за те, що ви пройшли цю подорож зі мною. Останнє, але не менш важливе, величезне спасибі, директору @tatabelinina та її чудовій команді за створення цього дивного ліричного відео. Я люблю всіх вас!", - щиро подякувала великій команді Каменських. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Я в шоці🔥 бомбезна Пісня і дуже неочікувана!", "Нагадала Наталі Орейро) Браво дуже круто👏👏👏", "Трек бомба просто супер 💪👌👍", "Вітаю .. Дуже гарно все вийшло", "Оце хіт ❤️іспанська спека ❤️❤️просто 😍 mi gusta peligrosa ❤️", "Насті дуже йдуть такого напрямку пісні,просто запалила,розумниця,красуня.". Були і ті, хто залишився незадоволений: "Ху*та цілковита, судіть адекватно)", "ти в кожному кліпі виглядаєш дійсно награно, занадто багато неприродності, жести, міміка, пафосу, одне і теж", "Під Мішель косиш?))", "красива, але цей іспанський жахливий. Не там наголоси, не правильно вимовляє слова.".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще


Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.