Тепер 32-річна Барбі з Одеси, яка заявляє, що вона зробила собі тільки груди, а все інше - натуральне, вирішила підтвердити свої слова, опублікувавши фотографію матері. Як планувала Валерія, фолловери повинні були подивитися на знімок і побачити, яка в неї чудова генетика, і припинити звинувачувати її в походах до пластичних хірургів.

Але користувачі Інтернету найчастіше жорстокі і нещадні з критикою до Лук'янової. Замість того, щоб захоплюватися, Валерію обсміяли, зазначивши, що мати набагато гарніша, ніж вона, завдяки тому, що нічого з собою не робила.

Слід нагадати, що зріст Валерії - 170 см, вага - 46 кг, а обхват грудей і стегон - 86 см, в той час як талія - всього 47 см. В 2007 році вона виграла всеукраїнський конкурс і стала володаркою звання "Міс діамантова корона України". З тих операцій, які приписують дівчині відомі: збільшення грудей, блефаропластика, ринопластика, пластика скул, корекція форми губ, ліпосакція, видалення ребер.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо, що українська Барбі порадувала своїх шанувальників фотографією бюста, яку вона виклала в Instagram. Порцію порад щодо усунення негативної енергії дівчина супроводжувала фотографією в бюстгальтері. За добу знімок набрав більше 10 тисяч лайків. До речі, фолловери обговорюють виключно натуральність зовнішності Барбі, а не її мудрі поради.

Також Знай.UA розповідав, що Валерія Лук'янова поскаржилася на нелегке життя, в якому вона боїться виходити на вулицю і спілкуватися з людьми "не її" кола через ярлики, повішені на неї. Так, дівчина поскаржилася, що в ошатному образі її сприймають, як помішану на зовнішності панночку, а в повсякденному образі в джинсах і сорочці, як дитину, що теж не сприяє серйозному відношенню.

Крім цього, Знай.UA показував фото Валерії Лук'янової після того, як її затягнули заняття спортом.