Жінка, з якою соліст гурту "Іванушки International" Олег Яковлєв жив цивільним шлюбом, показала свідоцтво про шлюб. Крім того, в гонитві за спадщиною покійного співака, вдова попросила визнати його неосудним. Як відомо, за офіційною версією, музикант помер в результаті пневмонії.

Як повідомляють російські таблоїди, незадовго до смерті Яковлєв написав заповіт, куди вписав імена власної племінниці і друга з вишу. Зокрема, мова йде про чималу спадщину, а саме, кілька квартир в різних регіонах Росії, автомобіль, рахунки у банку на суму близько 200 мільйонів рублів. Все це багатство співак залишив саме цим спадкоємцям.

Олег Яковлєв та Олександра Куцевол

З цим категорично не згодна цивільна дружина Яковлєва – Олександра Куцевол, яка останні кілька років була поруч з ним. За інформацією видання, вона нібито намагається довести, що Олег був неосудним, і отримати спадщину. Повідомляється, що вона надала в суд записи з книги рацсу сербського міста Чачак, де, згідно з документами, п'ять років тому Олег і Олександра зареєстрували шлюб, нікому не розповівши про це.

Олег Яковлєв

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Якщо коханій співака вдасться визнати Яковлєва неосудним, вона зможе оскаржити заповіт. Однак на даний момент ніхто не визнав її офіційною дружиною виконавця. А довести це представляється можливим, лише надавши свідоцтво про шлюб, що і зробила Куцевол, яка тільки 18 вересня продемонструвала документ, хоча судовий процес триває вже майже вісім місяців.

Олег Яковлєв та Олександра Куцевол

Відомо, що Олександра ще в кінці минулого року приходила до нотаріуса з випискою з реєстраційної книги загсу міста Чачак. Однак у Міністерстві закордонних справ нібито повідомили, що шлюб не зареєстрований.

Напомним, покійний "Іванушка" відправляє гомосексуальні послання з того світу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що улюблениця Табакова розповіла, як він вмирав.

Також портал "Знай.uа" писав, що вдова розповіла, як Пугачова ледь не вбила Михайла Таніча.