Відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram зворушливим знімком з дитинства. Знаменитість часто просять показати обличчя маленького сина Еміра-Рахмана. Цього разу артистка вирішила пожартувати над фанатами, забавно підписавши кадр.

"Покажи, та покажи! Не покажу!! Ось вам. Емір-Рахман. Крим. Кучук-Озень.
Жарт
Це я!", - подражнила шанувальників Джамала. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Здалося, що це Емір спочатку) Як же мило😻❤️", "Зовсім не змінилася!", "Погляд такий же😂", "А цей цілеспрямований погляд!!! 🌟🌷☀️", "Яка різниця хто що говорить, чи просить, це ваша справа, тим більше така особиста ❤️🍁😎", "Відразу тебе впізнала 😃", "Чудова й мила дівчинка, загалом як і зараз 👍👍👍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом. Варто відзначити, що над ним артистка працювала навіть на відпочинку.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Джамала відпочивала в Туреччині, звідки викладала дуже красиві кадри. На цей раз знаменитість показала маленького сина на пляжі і розповіла, як полегшити відпочинок молодим мамам.