Скандальний екс-учасник "Дому-2" 37-річний Гоген Солнцев, любитель епатажу, який недавно одружився на 63-річній Катерині Терешкович, вирішив розважити своїх шанувальників спільним фото з іншого дамою позабальзаківського віку.

Поки його дружина проходить курс реабілітації після пластичної операції, яка мала "врівноважити її внутрішній вік і зовнішні дані" і на яку вона пішла заради молодого чоловіка, її коханий опублікував знімок, на якому він зображений з колишньою дружиною співака Прохора Шаляпіна Ларисою Копєнкіною.
Солнцев обсипав Копєнкіну потоком компліментів та закликав свою дружину утриматися від ревнощів.

"З моєю близькою Ларисою Копєнкіною. Ти мене завжди тішиш до неможливості. Лара, мила, я готовий полетіти з тобою хоч на край світу. Ти найбожевільніша, весела і чарівна. Ти для мене свято, мила! Катя, цить! Не ревнувати!"- прокоментував він фото.

Тим часом екс-чоловік "милої Лари" Прохор Шаляпін останнім часом часто потрапляє під "обстріл" папараці в компанії з іншою публічною персоною – колишньою дружиною Армена Джигарханяна скандальною Віталіною Цимбалюк-Романівською. Це сприяє цілком очікуваним чутками про їхній роман.

Та все ж, після Пугачової і Галкіна найекстравагантнішою парою російського шоу-бізнесу можна по праву назвати 63-річну Катерину Терешкович і 37-річного Гогена Солнцева. Щасливі "молодята" побрались в середині квітня. У той час, коли публіка обговорює їхню істотну різницю у віці, саме подружжя демонструє сімейну ідилію.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Після весілля пара поїхала в подорож на Кіпр, а потім в Сочі. Під час медового місяця Instagram-блог Солнцева постійно поповнювався фотографіями, де пара демонструвала турботу один про одного і ніжні почуття.

Нагадаємо, дружина скандального екс-учасника "Дому-2" Гогена Солнцева зважилася на пластичну операцію заради молодого чоловіка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гоген Солнцев спустив всі гроші пристарілої дружини на азартні ігри.

Також "Знай.ua" писав, що в мережі з'явилось фото дружини Солнцева після пластики.