Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно вагітна знаменитість виставила фото у короткій білій сукні, засвітивши величезний животик. Артистка позувала з ведучим шоу "Вечірній Ургант" Іваном Ургантом, а також з Дмитром Хрусталевим і Олександром Гудковим. Так, Регіна зізналася, що її проект "П'ятниця з Регіною" ще немовля порівняно з шоу Урганта.

"Дуже важко змагатися з такими крутими дядьками, тому я не змагаюся , а рівняюся на них!!!
Моє шоу #ПятницасРегиной ще немовля порівняно з #ВечернийУргант, але величезне спасибі всій команді за те, що даєте стимул розвиватися і створювати своє шоу! ❤❤❤
Дивіться ПРЕМ'ЄРУ @prtshow 5го жовтня на моєму #youtube!!!", - анонсувала Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Регін, така класна з пузиком 😇", "Красуня, а з животиком ти просто чудова!!!!😘😘😘👼", "вона просто жирна 😂", "Животик такий вже великий", "Регіна що вагітна?😳", "Регіна красуня))))".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.