Користувачі соцмереж в шоці від того, як стала виглядати Леді Гага. Шанувальники в Інтернеті відзначили, що співачка, судячи з фото, почала нагадувати "жертву" роботи пластичних хірургів Донателлу Версаче.

Нещодавно поп-виконавиця і кумир мільйонів молодих людей з усього світу Леді Гага прийшла в Лос-Анджелесі на прем'єрний показ нової кінострічки, яка називається "Зірка народилася", де співачка зіграла одну з ролей. Для події зірка підібрала розкішну сукню від Givenchy. Але шанувальники знаменитості не надали значення старанням співачки виглядати шикарно, а помітили дивну зміну в обличчі Гаги, яке істотно змінилося.

"Як мумія Версаче", - вони винесли свій вердикт в Інтернеті, вирішивши, що Леді Гага пластикою спотворила себе і стала схожа на Донателлу Версаче. Слід уточнити, що модельєр модного будинку Versace прославилася своєю зміненою до невпізнання зовнішністю, яка вийшла в результаті безлічі невдалих операцій.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, раніше Леді Гага здивувала своїх шанувальників кардинальною зміною іміджу. У мережу потрапили фотографії, на яких співачку було не впізнати. Замість епатажу, який викорисовувала знаменитість навіть під час звичайних виходів на вулицю, вона постала в абсолютно природному вигляді. Мінімум косметики, акуратно прибране волосся, ніжне стримане плаття - відтепер Леді Гага виглядає так. І фанати помітили, що саме такою вони хотіли б бачити свою улюбленицю.

Також раніше стало відомо про серйозне захворювання Гаги. Жінка скасувала 10 своїх виступів через погане самопочуття. В офіційному поясненні даної ситуації було сказано, що співачка перебуває під наглядом лікарів через страшну біль.

Також Знай.UA повідомляв, що Леді Гага розповіла фанатам про те, що з нею відбувається.

Крім цього, Знай.UA писав, що Леді Гага шокувала своєю заявою про кар'єру. Вона попросила дати їй час, щоб перепочити, так як зірка відчуває втому від величезної кількості роботи. Так, вона сказала, що бере паузу, але не знає, як надовго.