Крістіна Орбакайте у своєму профілі в Instagram показала новий образ, підготовлений для фотосесії журналу Flacon magazine, де знялася з дуже короткою стрижкою. Співачка любить експерименти із зовнішністю і з радістю освоює нові образи.

"Це не для вас... З довгим волоссям гарніше", "Стрижка состарила років на 10... Не йде категорично", "Зачіска вас молодше не робить, а шкода!", "Відверто провальний експеримент", "З схожою стрижкою ви знімалися в "Чучелі", "Конкретно ця стрижка не ваша!", - накинулися з критикою фанати.

На щастя, Орбакайте заради зйомок не стала зістригати свої довге волосся, а одягла перуку.

Раніше стало відомо, що Крістіна Орбакайте поступово перебирається жити до США. Можливо, співачка заздалегідь планує шляхи відступу в разі, якщо її кар'єрі в Росії прийде кінець. Чоловік знаменитості Михайло Земцов - емігрант з Росії. У США він володіє своїм медичним бізнесом. Разом з Орбакайте вони придбали будинок у Маямі, а також квартиру в Нью-Йорку. А ось дочка Крістини, шестирічна Клава, пішла в підготовчий клас школи в Нью-Йорку. Вона відмінно володіє англійською мовою, і має громадянство Штатів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У багатьох шанувальників виникло питання: чому Крістіна так любить Росію, але сім'ю, дітей і бізнес вона переправляє за кордон? Причиною могло стати побоювання зірки, що вона залишиться ні з чим, якщо перестане співати в РФ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Алла Пугачова склала заповіт, який може розсварити її сім'ю.

Також Знай.UA писав про те, що Максим Галкін заради одержання частки з майна Пугачової, готовий побудувати відношення з її дочкою Крістіною Орбакайте, яка за заповітом отримує майже все.

Крім цього, Знай.UA розповів, що Крістіна Орбакайте виклала в мережу те, яким вона представляє ідеальний ранок. На фото присутня вся родина, яку так складно зібрати зірці через те, що всі живуть окремо, а деякі - в різних країнах.