Голлівудський актор Стівен Сігал нещодавно висловив бажання зайняти посаду губернатора Примор'я.

Політичні плани Сігала

Стівен Сігал
Стівен Сігал


Підприємець і спеціальний представник МЗС РФ з "американських гуманітарних зв'язків" не дарма користується такою репутацією у влади, адже останнім часом відкрито висловлює свою підтримку Кремлю.

"Із задоволенням. Я представляю інтереси президента Путіна", - відповів актор журналістам у Владивостоці на питання про те, чи хоче він очолити край.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Стівен Сігал
Стівен Сігал


Як відомо, російське громадянство Стівен Сігал отримав ще два роки тому. Пояснив це тим, що нібито його предки "по татовій лінії" були росіянами. Дивно, але до 2016-го він ні словом про це не обмовився.

Стівен Сігал
Стівен Сігал

"Я кожен раз хочу пізнавати Приморський край, побачити більше. І стати вашим губернатором" - додав Сігал.

Стівен Сігал
Стівен Сігал


Пізніше з'ясувалося, що актор приїздив у Владивосток спеціально на традиційний щорічний фестиваль кіно, який цього року проходить з 21 по 27 вересня.

Стівен Сігал
Стівен Сігал

Президентом став режисер і продюсер Олександр Роднянський, до складу основного журі увійшли російський режисер Олексій Герман-молодший і філіппінський продюсер Бьянка Бальбуени.


Дивіться: Стівен Сігал провів в Астані майстер-клас з айкідо


Нагадаємо, відомий музикант розкрив брудний секрет Пугачової.
Як повідомляв Знай.ua, голлівудський актор Джим Керрі нещодавно розповів про те, що знявся в серіалі "Жартую" в дуже незвичайній сексуальній сцені.
Також Знай.ua писав, компанія Warner Bros. Pictures оприлюднила фінальний трейлер фільму “Фантастичні звірі: Злочини Ґріндевальда”.