Компанія Warner Bros. Pictures оприлюднила фінальний трейлер фільму “Фантастичні звірі: Злочини Ґріндевальда”. Прем’єра фільму запланована на 15 листопада 2018 року.

Режисером фільму виступив Девід Єйтс. У головних ролях ми побачимо таких зірок, як Джонні Депп, Джуд Лоу, Едді Редмейн, Езра Міллер, Кетрін Вотерстон, Ден Фоґлер та Елісон Судол. Над фільмом також працював композитор Джеймс Ньютон Ховард який також був залучений до фільму “Фантастичні звірі і де їх шукати”.

Перший фільм закінчився тим, що Ньют Скамандер (Едді Редмейн) разом з МАКОСША (Магічний Конгрес США) спіймав найнебезпечнішого темного чарівника Ґелерта Ґріндельвальда. Проте Ґріндельвальд все ж зумів утекти і ще більше загорівся бажанням правити світом! Він згуртував навколо себе чимало однодумців, що бажають лиш одного – домінування чистокровних чарівників над немагічними істотами. Перешкодити планам Ґріндельвальда може тільки один чарівник – Албус Дамблдор (Джуд Лоу). Він об’єднується зі своїм колишнім студентом Ньютом Скамандером, який, незважаючи на небезпеку, прагне перешкодити планам темного мага.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Така цікава ідея фільму не залишить нікого байдужими. Дивитись стрічку можно усією сім'єю. Захоплюючий сюжет дає змогу поринути у світ казки й пригод. Заплануйте подивитися цей фільм і ви не пожалкуєте витраченного часу. Усім чарівного перегляду. Наберіться терпіння і дочекайтеся захоплюючу стрічку “Фантастичні звірі: Злочини Ґріндевальда”. 15 листопада всі на прем'ру грандіозного і видовищного фільму.

"Знай.ua" новини по темі: Украинцы не увидят финал "Игры престолов". Всемирно любимый сериал "Игра престолов" не выйдет на экраны в задуманный срок. Авторы идеи пообщались с журналистами и предупредили о задержке старта последнего сезона. Назвали причины вынужденного переноса запуска и обнадежили поклонников сериала феерическим окончанием фантастической саги.

"Знай.ua" писав раніше: Netflix прибрал к рукам "Аватар". Стриминговая площадка Netflix начала работу над игровым сериалом "Аватар: легенда об Аанге". Он будет основан на одноимённом анимационном телесериале канала Nickelodeon.