Відомий російський комік і телеведучий Максим Галкін опублікував у мережі миле відео, на якому його дочка Ліза демонструє неабиякі знання французької мови.

Максим Галкін , Алла Пугачова
Максим Галкін , Алла Пугачова

"Ліза вже читає французькі слова. Скоро мене обжене", - з гумором і захопленням підписав публікацію Галкін.

Пост знаменитості уже зібрав майже два мільйони переглядів і більше чотирьох тисяч коментарів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Підписники не перестають захоплюватися артистичністю і працьовитістю Лізи, зазначивши, що дівчинка дуже талановита.

"Яка розумниця. Така вона у вас класна. Здоров'я і щастя всій вашій родині. Ось приклад для наслідування", "У талановитих батьків, талановиті діти", "А вона точно народжена, або генетичний експеримент. Ну дуже ідеальна дівчинка. Мила Ліза дай Бог тобі щастя!", "Така розумниця !!! Максим, бажаю Вам, Вашій родині, діткам тільки самого найкращого і прекрасного !!! ", "Душа радіє, дивлячись на те як щасливі діти і їх батьки. Незалежно багатий ти чи ні якщо ти любиш, то любов створити диво. Так згодна, що фінанси відіграють величезну роль, але любов до дитини багато чого варта", - пишуть натхнені фанати Галкіна.

Нагадаємо, всіма улюблена Алла Пугачова опублікувала фото з молодим актором і режисером Олександром Горчилиним.

Інтрига відразу зацікавила читачів соцмереж.

Відізвалися коментарями небайдужі фанати, гублячись у здогадах. Спільне фото опубліковане на сторінках соцмереж оголошує про новий союз двох сердець? Чи це просто дружній жест і невеличка реклама для доброго друга?


Як писав раніше Знай.ua, Пугачова різко припинила спілкування з багатьма близькими людьми після того, як до неї прийшла слава.

Режисер, співак і композитор Олександр Левшин познайомився з Аллою Пугачовою ще в 1980 році. Тоді на студії "Мелодія" він брав участь у записі пісень Примадонни – "Черговий ангел", "Втома", "Який тривожний цей шлях".


Також Знай.ua писав про те, що відома російська співачка Алла Пугачова розчулила численних шанувальників, розповівши, що для неї є щастя.