Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила показати відео з тренування, знявши покалічені роботою ноги крупним планом. Фанати жахнулися при вигляді помаранчевих нігтів артистки і її синіх ступень і почали питати, як це розвидіти.

"Робота над моїм тілом і вдосконалення завжди приносять мені радість. Мені не шкода фізичних сил і набитих мозолів для підтримки мого професіоналізму. Адже саме він моє кредо. І завжди говорить за мене.😊 А на завершення репетиції зняти пуанти і ще трохи попрацювати голими ніжками-так приємно.👍🏼 А ви вмієте танцювати на пуантах?😊", - похвалилася Волочкова. Фолловери були вражені побаченим: "Настя ще й педикюр робить помаранчевим. Прям качині ласти. А ви ратиці, копита.", "Одна асоціація...курячі ніжки розморожені...", "кошмар якийсь... це спеціально, щоб підписників знудило, насть? 🤮🤧", "Про який професіоналізм мова ,якщо ви давно збитий льотчик і ви вже давно не виступаєте як балерина ? Для тих півнячих суконь з червоним гребенем і дивними танцями не потрібні ніякі зусилля . Заспокойтеся ,кидайте пити і займіться вихованням дочки", "страшне видовище,як у музеї динозаврів.", "Анастасія коли ви купите собі новий костюм.цей пора на смітник викинути", "Ну це ж жахливо... Як можна таке виставляти...Я взагалі каву пила, а тут таке...Апетит пропав".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання знаменитість обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.