Що сталося? Нещодавно щаслива пара Тодоренко-Топалов були нерозлучні, а тут несподівано для всіх Регіна з'явилася одна на світському заході. Як можна було залишити одну вагітну на останніх термінах жінку? Чим думав Влад? Як таке допустив? Журналісти з усіх ніг кинулися дізнаватися подробиці розставання пари у самої Регіни Тодоренко. Знаменита мандрівниця пояснила свою самотню присутність на презентації програми здорового харчування No Secret by Valeriya надмірною зайнятістю нареченого.

"Все нормально у нас, Влад просто багато працює і не любить такі заходи", — віджартувалася Тодоренко на питання журналістів.

Телезірка розповіла, що вагітність змусила її кардинально змінити свої уподобання в їжі. "Мені часом здається, що у мене тепер в голові плацента, — визнається Регіна, — я постійно хочу їсти. Але в моєму становищі довелося відмовитися від всякої шкідливої їжі — бургерів, піци, газованої води. Обожнюю всякі булочки, круасани, але і від них довелося відмовитися".

Через бажання вживати тільки корисну їжу Тодоренко не відвідує навіть ресторани. "У їжу там підмішують всякі глютены, підсилювачі смаків, тому віддаю перевагу харчуватися вдома", — пояснила телеведуча.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Довелося Регіні і переглянути свій гардероб. Зараз вона віддає перевагу вільному одязі. Приміром "бабусиної кофті", в якій прийшла на захід.
яка Перебуває на останніх термінах вагітності Регіна як і раніше не бажає говорити, де збирається народжувати, називаючи це "занадто особистою інформацією. Зате зізналася, що з дитинства любила групи Smash! І завжди знала, що вийде заміж тільки за "біленького" соліста. Правда, з весіллям закохані вирішили почекати. Спочатку вони вирішили обзавестися потомством, а вже на наступний рік влаштувати пишне торжество.
"Я чекаю, коли все збудеться, і в наступному році закачу таку веселу, гарну вечірку з величезною родиною, знайомими, родичами. Просто хочеться, щоб всі ці турботи і клопоти були приємними. Зараз трохи інші турботи", — ділилася планами вагітна Тодоренко

Ну от і добре, Ргиночка народить і весілля відгуляємо. А ми вже подумали, що весіллю не бувати! Здоров'я Регіні і малюкові, а ми будемо чекати щасливого закінчення вагітності і звичайно ж пишне одруження! Чекаємо галасливої вечірки і гарного фотозвіту.

"Знай.ua" повідомляв раніше: Тодоренко показала свого немовляти: фото.

"Знай.ua" писав: "як у чоботях-скороходах": Тодоренко розповіла про наркозалежності Топалова.