Скандальна українська співачка і актриса Аліна Гросу, яка зараз живе і працює в Росії, здивувала шанувальників відвертими знімками.

Відповідні фото зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Гросу позує в сексапільному червоному напівпрозорому халаті. Зірка розповіла дописникам свого мікроблогу про те, як почався її робочий день.

"Доброго ранку. Красивого, яскравого, приємного і бадьорого. Я сьогодні рання пташка, з 5 ранку на ногах", - написала під постом Аліна Гросу.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Шанувальники були в захваті від зовнішнього вигляду співачки. В коментарях вони засипали її компліментами. Деякі фанати зірки відзначили, що червоний колір їй не личить.

"З тобою ще яскравіше стало!" "Красуня! Завжди радуєш очі!" "Добре виглядаєш!" "День починається з твоїх фото" "Мені здається цей колір не ваш, хоча дуже красиво чи може таке фото, якось не гармонійно, Ви дуже ніжна і мила на фото, а ось червоний колір все псує, особисто моя думка" "У червоній білизні – супер сексі!" "Розпусниця". передплатники Гросу

Нагадаємо, не так давно скандальна українська співачка і актриса Аліна Гросу, яка зараз живе і активно виступає в Росії, здивувала шанувальників фотографією з таємничим чоловіком. Знімок з майбутнім чоловіком Гросу опублікувала у своєму профілі в соцмережі Instagram.

Варто відзначити, що Аліна "замилила" силует свого нареченого, тому складно зрозуміти, хто на фото. Це сильно спантеличило користувачів соцмережі і викликало чимало питань до дівчини.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Аліна Гросу зараз – це сексапільна блондинка з пишними формами, яка у свої молоді 23 роки може похвалитися ще і вісімнадцятирічним досвідом роботи на сцені.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що мережа гуде через новий скандал навколо української співачки Аліни Гросу, яка нещодавно переїхала в Росію і будує свою кар'єру там. На цей раз у поле зору шанувальників потрапила історія нового роману Гросу.