Багато відомих моделей обожнюють показувати свої чарівні форми всім підписникам. Однак, Емілі Ратаковскі робить це з особливою регулярністю.

Зокрема, це стосується фотографій з оголеними грудьми, які модель лише скромно прикриває руками.

модель

Для того, щоб підтвердити цей факт була зроблена особлива добірка з пікантними кадрами красуні.

2017 рік

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

2018 рік

А що ви думаєте з цього приводу?

Нагадаємо, відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість позувала для мексиканського видання культового глянцю Vogue. Так, образ дівчини вийшов досить зухвалим, з ясркавим макіяжем, шкіряними вбраннями і дуже пухнастою шубою.

Як повідомляв Znaj.ua, американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість вирушила до Парижа.

Також Znaj.ua писав про те, що популярний голлівудський актор Едді Мерфі, який знімався у таких відомих фільмах, як "Поліцейський з Беверлі Хіллз" та "Доктор Дулітл", вирішив вдруге одружитись.