Популярна російська телеведуча та учасниця гумористичних програм Марина Кравець зганьбилась через невдалий образ в ефірі чергового випуску шоу "Заміж за Бузову".

Останній вихід Кравець не дає спокою багатотисячній аудиторі, яка помітила у кадрі дивну деталь.

Так, маленькі груди Марини Кравець і невдала спроба стилістів зробити їх більшими зганьбили ведучу на всю країну.

Уважні шанувальники помітили, що Марина вирішила візуально збільшити свої груди, але не подумала, як це виглядадтиме збоку. А от глядачі помітила, та ще й показали.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

На знімках можна побачити, як груди буквально вискакують із сукні, а в бюстгальтер явно щось підклали. Здається враження, що сукня живе сама по собі, а груди - самі по собі.

Фолловери порахували, що якщо у Кравець є комплекс з приводу маленької грудей, то дівчині варто зважитися на пластичну операцію.

"Внизу притиснув зверху витягла",

"Зганьбилася звичайно, але зате не силікон",

"Якщо комплексує з приводу грудей, то нехай краще зробить, гроші є! Інакше навіщо вона в ліфчик всяку вату пхає?!",

"Швидше за все це стилісти шоу попрацювали, але виглядає жахливо",

"Ольга заразила",

"Вату підкладати це звичайно смішно", - заявили користувачі Мережі.


Дивіться: Марина Кравець привідкрила закуліссяя шоу "Заміж за Бузову"

Нагадаємо, останній випуск шоу "Заміж за Бузову" шокував глядачів. І не тільки глядачів, а й саму головну учасницю шоу Ольгу Бузову. Так, перемажецб шоу, який би за ідеєю повинен був скласти пару телеведучій, вирішив, що вона того не варта і просто забрав призовий фонд у два мільйони рублів.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", російська телеведуча та колишня учасниця шоу "Дом-2" Ольга Бузова вирішила показати розкішний образ у золотій сукні на голе тіло, однак чомусь зізналася у своєму божевіллі.

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Бузова після концерту в Челябінську отримала масу критики на свою адресу від користувачів соцмереж. Причиною стало те, що епатажна ведуча, а від недавна ще й співачка не захотіла вийти до дітей, які хотіли вручити їй створені власноруч подарунки.