Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість в черговий раз похвалилася купіллю і улюбленими банними процедурами. Так, артистка вистрибнула з дерев'яної бочки, прикрившись лише віниками.

"Купіль і лазня-найкраще проведення часу суботнього вечора.👍🏼", - вирішила поділитися радістю Волочкова. Фолловери ж не змогли пройти повз: "Хто-небудь Наську з книжкою бачив?" "Вимила свою годувальницю?", "Пропоную назвати "Колода в дубовій бочці".", "Що за джин з бочки виліз?", "Ось воно життя невостребованої людини(((((", "Нічого не змінюється: або з розсунутими ногами, або гола", "Наша пісня гарна, починай спочатку!👏 За Настею можна відстежити зміну сезонів, кожен рік одне і теж))", "Це не лазня. У лазні паряться і миються. А ти поставила діжку перед входом до будинку, роздяглася і залізла в неї.", "Трудові будні дами за викликом. Хоча практично перестали її запрошувати.Дядечки самі заїжджають на годинку.".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Вбрання для цього артистка вибрала як завжди шокуючие: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Наряд для цього співачка обрала у своєму стилі: квітчастенький і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.