Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram новим веселим знімком. Так, один з фанатів надіслав знаменитості артворк, на якому "прифотошопив" артистку до Леоніда Брежнєва з дитячим візочком.

"Гарне почуття гумору у автора артворку 😂👏", - посміялася Віра. Шанувальники ж почали жартувати: "З дідусем?", "Брови выщипала?", "Супер! У почутті гумору не відмовиш)))", "А що все точно , Меладзе такий же дід і відповідає дійсності!", "Гарна пара!", "Хейтери скажуть фотошоп🌚👌", "Віра, ти ще не народилася в той час", "Де коляску купували? Можна посилання . 🤣🤣🤣", "А в колясці меладзе?".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.


А ще артистка сіла на краю балкона в спідниці з леопардовим принтом і зізналася, що перебуває в гармонії з собою.