Українська телеведуча Леся Нікітюк, яка активно бере участь у шоу "Танці з зірками", викликала днями справжній фурор.

Леся Нікітюк

Уся справа - у образі телеведучої, який вона обрала для останнього виступу на паркеті.

Нікітюк вбралась у яскравий латексний костюм, в якому виступила в шостому випуску шоу "Танці з зірками" в неділю, 30 вересня.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На особистій сторінці в Instagram зірка поділилася кількома знімками за лаштуками. Як відзначили її фанати, такому костюму ляльки Барбі позаздрила б і відома любителька латексного вбрання співачка Тіна Кароль.

"Сьогодні я та, кого так хотіла мати в дитинстві! Барбі!" — підписала знімок Нікітюк.

Менш ніж за добу фото зібрало понад 180 тис. лайків, і більше тисячі захоплених коментарів.

"І правда Барбі", "Незрівнянна, така яскрава", "Лесю, дуже класний номер був, і це вбрання, воно шикарне", "Найкраща", "Який латекс! Тіна Кароль вже заздрить", — зазначили фоловери.

У шостому ефірі шоу "Танці з зірками" Леся Нікітюк та її партнер Максим Єжов виступили в образах ляльок Барбі та Кена. За підсумками випуску пари пройшла до сьомого етапу, який відбудеться вже 7 жовтня.

Нагадаємо, на розважальному шоу "Танці з зірками", яке нещодавно покинула українська телеведуча Маша Єфросиніна, прямо у прямому ефірі стався конфуз, який переріс у гучний скандал.

Після виступу однієї із найяскравіших пар проекту - Аніти Луценко з Олександром Прохоровим - бали учасникам змагання готувалася зачитати відома українська співачка Надя Дорофєєва. Однак сталося непередбачуване: глядачі шоу побачили на екранах таблицю з оцінками тим парам, які ще навіть не виходили на паркет.


Як писав раніше Знай.ua, відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість бере участь у проекті "Танці з зірками", готуючись до кожного ефіру дуже наполегливо.

Нещодавно артистка вирішила показати всім фанатам, що відбувається за лаштунками шоу і як проходять підготовки до виходу на паркет.


Також Знай.ua писав про те, що телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.