Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим пікантним знімком в Instagram. Так, знаменитість зробила дуже дивне селфі, лежачи на ліжку. Груди Кім прикривав вже занадто маленький бюстгалтер від Chanel.

"Настрій по понеділках", -вирішила пожартувати Кардашьян. За 15 годин кадр набрав 1,7 млн. лайків, а фанати розділилися на два табори. Одні почали захоплюватися обличчям і грудьми світської левиці, називаючи її "гарячою штучкою". Інші ж почали питати, чи не замалий ліф і відзначати, що можливо, це маленький купальник дочки Кім.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша за іншу.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.