Ледве вступивши на посаду 45-го президента США, Дональд Трамп оточив себе найближчими родичами. Дональд - батько п'ятьох дітей. І якщо Іванка, Дональд-молодший, Ерік і навіть 12-річний син Бэррон часто з'являються у пресі і підтримують батька, про 24-річну Тіффані від шлюбу з актрисою Марлою Мейплз можна почути зовсім небагато. Так, дівчина воліє тримати нейтралітет в політиці і швидше просто нагадує дочку багатих батьків і тусовщицю.

Тіффані народилася в 1993 році, а всього через чотири роки її батьки розлучилися, так що дівчинка росла з мамою.
Закінчивши престижну приватну школу, Тіффани відправилася на навчання в Університет Пенсільванії, де вивчала соціологію і урбаністику і навіть випустила пісню Like a Bird. Потім вступила до Школи права університету Джорджтаун без допомоги відомого тата. Під час передвиборної кампанії Тіффані підтримувала батька, проте не сильно світилася на публіці. Дівчина набагато ближче до народу і на LGBT Pride Month фотографувалася для Instagram у райдужній олімпійці Philipp Plein з паєтками.

Тіффані не обіймає якусь офіційну посаду в Білому домі і не дозволяє собі публічних висловлювань на різні суперечливі теми. Дівчина тримає нейтралітет. А деякі особливо уважні спостерігачі навіть помітили, що вона лайкнула в Instagram фото з маршу на підтримку обмеження вільного продажу зброї в США.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Це літо Тіффані провела, подорожуючи по світу без рясної розкоші. Відпочивши на сімейних виноградниках у Вірджинії і на вечірках у друзів в Хемптонсі, дівчина вирушила в Європу, весь час виставляючи кадри в Instagram.

Нагадаємо, старіюча перша леді геть забула про сором, Макрон ховає очі.

Як повідомляв "Знай.uа", Дональд Трамп знайшов заміну Меланії.

Також "Знай.uа" писав, Google спровокував у Трампа напад параної.